Happy Spring

Naast nieuw leven, nieuwe groei, meer bloei en in toenemende mate zon, lijkt het voorjaar ook de ideale tijd om uw stijl nieuw leven in te blazen. Vandaag de dag is de manier waarop mannen zich kleden namelijk ook nog altijd vernieuwend te noemen met steeds kleurrijkere, avontuurlijkere ontwerpen, die minder beperkt worden door oude regels en kledingvoorschriften. De meest recent binnengekomen items van fijne merken als PME Legend en Scotch & Soda omarmen deze trend met volle teugen, waardoor u zichzelf deze lente ook met gemak opnieuw uitvindt.

Scotch & Soda viert het nieuwe seizoen met items die gemaakt zijn om gezien te worden. Frisse lentelooks worden afgewisseld met moderne klassiekers en opvallende prints. Match met uw omgeving in kleurrijke modellen met unieke artworks. Van sweater, polo’s en T-shirts in prints die doen denken aan een poolparty of heerlijke stranddag tot good old overhemden in een eigentijds jasje; de items van Scotch & Soda verrijken iedere moderne garderobe met alledaagse opties en statement looks, waarin uw persoonlijkheid optimaal tot zijn recht komt dit seizoen.

Om te laten zien dat PME Legend klaar is voor de toekomst, hebben ze hun klassiekers onder handen genomen en hier nieuwe versies van gecreëerd. Zowel de materialen als stijlen hebben een update gekregen en zijn echte must haves voor de lente. De technische stoffen in combinatie met cleane details zorgen voor een moderne look. Cargo en workwear elementen geven de items een stoere touch. Verwacht zwart en navy in combinatie met groene en grijze accenten, naast uitgesproken tinten als lime, (zalm)roze en verschillende tonen oranje of rood, die zowel perfect passen bij hun stoere denim looks als de rest van de kleuren uit de voorjaarscollectie.