Spring

Spring is in the air! Wat een heerlijk vooruitzicht; voldoende licht, zon én kleur om ons heen. De lente heeft officieel zijn intrede gedaan en dat betekent natuurlijk nieuwe collecties met frisse voorjaarskleuren en -prints. Geef uw garderobe een opfrisbeurt en ga voor opvallende trendkleuren, zachte pastels, vrolijke floral prints en klassieke neutral basics. We belichten een aantal merken voor u:

Cavallaro; Bij dit bekende fashion merk is ' Fare una bella figura’ oftewel het maken van een geweldige indruk van cruciaal belang. Immers is de eerste indruk doorslaggevend! Met de collectie van Cavallaro komt dit helemaal goed! De SPRING BOULEVARD collectie bestaat uit luxe stoffen, opvallende details en spannende kleurencombinaties. Warm genoeg voor de iets koelere dagen en dus perfect afgestemd op de lente waarbij 'april doet wat ie wil' nog wel eens om de hoek kan komen kijken.

De voorjaarscollectie 2023 van Scotch & Soda viert de vreugde van een nieuw seizoen - geïnspireerd door de altijd iconische tulp en eindeloze zonnige dagen. Ga voor groots en gedurfd in een opvallend blauw overhemd met palmbomenprint, onze favoriete tulpenprint of houdt het subtiel met een basic kledingstuk versierd met graphics zoals je van Scotch & Soda gewend bent.

De nieuwe collectie van New Zealand Auckland gaat voor frisse groen- en blauwtinten en contrasterende details. Denk aan shirts met een opvallend mouwtje, comfortabele truien voorzien van contrasterende ritssluiting, stoere shorts met klepzakken en polo's met gestreepte details.

Bekijk de collecties online én in de winkel!