September layering

September: de ene week is het zonnig, terwijl de week erop vraagt om de openhaard, pompoen en kaneel. Vanwege onvoorspelbare dagen kan het een dagelijkse strubbeling zijn wat u aantrekt. Kiest u nog steeds voor een luchtig T-shirt of is het tijd om de sweaters weer tevoorschijn te halen? Een manier om deze dilemma’s te tackelen, is door voor beide te gaan. De weg naar een geslaagde outfit in de overgangsmaanden is de perfecte combinatie van de juiste zomeritems met de nieuwste herfstcollecties van Melman. Hoe dat eruit ziet? Lees mee!


Natuurlijk houden we er allemaal van om laagjes aan te trekken in de wintermaanden om warm te blijven, maar in de overgang tussen seizoenen zijn laagjes niet alleen een belangrijk wapen tegen bipolaire temperaturen, maar tevens om er goed uit te blijven zien. De simpele truc is om het T-shirt dat u de hele winter onder uw warme, wollen trui hebt gedragen te vervangen door iets waar u zich niet voor zou schamen als u een paar laagjes zou moeten uittrekken. Kies voor effen kleuren als zwart, marineblauw, grijs, crème, olijfgroen of simpel wit als perfecte basis. Is het te koud om alles uit te trekken, draag uw overhemd en zomerjas dan eventueel open over uw shirt. Vooral het denim shirt en het kaki utility model lenen zich hier uitstekend voor.

Nog een tip is om tenminste al een item aan uw outfit toe te voegen in een mooie herfstkleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een polo, al dan niet met lange mouwen of zomerse sweater. Deze allrounders vindt u in de meest uiteenlopende kleuren en prints, die u tot en met oktober stijlvol houden. Nog niet klaar om afscheid te nemen van uw zomerse stukken? Kies dan voor een mooie chino in najaarstint en draag er uw favoriete zomerse T-shirt, polo of overhemd op. Een dunne trui geeft de perfecte finishing touch en kan mee van brunch en lunch tot diner en afsluitend het café.

De perfecte jas voor september is lichter dan uw winterjas, maar warm genoeg om u in stijl door de koudere avonden te helpen. De oplossing? Een bomber- of bikerjack, die zowel met een formeel overhemd als met een T-shirt kunnen worden gedragen. Andere stijlvolle optie is de momenteel erg populaire shacket; een jas met de uitstraling van een overhemd, waardoor u hem met gemak over een T-shirt, polo of trui draagt, terwijl de knopen, ritsen, extra zakken en het materiaal hem warm genoeg maken om als jas te dragen. In the pocket! 


Top