It suits you!

Na een jaar van joggingspakken zijn de nieuwste pakken voor de lente misschien wel precies dat extra steuntje in de rug dat u mogelijk goed kunt gebruiken bij uw eventuele herintreding in de samenleving. Immers als we er goed uitzien, voelen we ons goed, toch? Van modellen in trendy kleuren en prints tot de oude vertrouwde klassieke items, die we zo gemist hebben; een mooi, nieuw pak van Melman Herenmode zal u gegarandeerd een boost geven na dit moeilijke jaar. U verdient het!

Het ene na het andere geannuleerde evenement doet u wellicht ook al tijden stiekem snakken naar die ene borrel of dat leuke feestje, waarop u zich weer eens fatsoenlijk mag aankleden. Ook al hoeft u alleen van de werkkamer naar de woonkamer of keuken te verhuizen voor een intiem etentje met een select groepje uit uw eigen bubbel, dit voorjaar trekt u voor de gelegenheid weer eens ouderwets een mooi pak aan. En dat is goed nieuws, want een pak kan uw zelfvertrouwen veranderen in dat van James Bond hangend aan een helikopter, als u de juiste te pakken heeft. Deze lente kiest u bij voorkeur voor een moderne, ontspannen look. Dit betekent een aantal kleine aanpassingen op de klassieke variant. Zo mogen overhemden worden vervangen door T-shirts en truien, kunnen blazers ingeruild worden voor op outerwear geïnspireerde jasjes en broeken plaats maken voor chino’s of zelfs korte broeken bij erg warm weer.

Ook qua kleuren kunt u meerdere kanten op met modellen uiteenlopend van zachte en vrolijke pastels tot groene en beige tinten geïnspireerd op de natuur. Helemáál trendy bent u in dé trendkleuren van dit moment; geel of grijs. Daarnaast hebben prints letterlijk een opvallende rol dit voorjaar als het op het pak aankomt, omdat ze een hoofdrol innemen in plaats van de bijrol in de vorm van een accent. De patronen van dit seizoen lopen uiteen van bloemen tot gedurfde ruiten of klassieke strepen en deze mogen ook nog eens naar hartenlust met elkaar gecombineerd worden. Denk aan bloemenoverhemden met korte mouwen over klassieke blauwe/witte overhemden met lange mouwen of een zomers ruiten jasje op een gestreepte broek. U snapt het: na maanden van eentonige huispakken, mag u de komende tijd helemaal uitpakken. Enjoy!  


Top