Spring Time!

Na de strenge lockdown van deze winter zijn we massaal toe aan optimistischere dagen. Gelukkig belooft het voorjaar van 2021 in ieder geval al een hele rits aan vrolijke kleuren, prints en fijne pasvormen, waarin we eventueel weer wat vaker de deur uit mogen. Denk aan items ontdaan van alle formaliteit en waarbij comfort de boventoon voert. Evenals een explosie van allerlei soorten patronen, afgewisseld met zachte pastelkleuren en neutrale tinten van favoriete merken als PME Legend, Cast Iron en Superdry. Lees hier alles dat u moet weten over de mode voor de lente.  

De kleuren voor het voorjaar zijn uitbundig en geven een goed gevoel. Een niet te missen trend zijn de pasteltinten, die in 2020 ook al een enorme hit waren. Deze keer worden ze afgewisseld met intense aarde tonen, geïnspireerd op de jaren ’70. Voor een kleurrijk seizoen draagt u natuurlijk pastel op pastel. Begint u liever wat eenvoudiger na maanden van makkelijke loungewear, ga dan voor een monochrome outfit in rustgevend beige, camel of bruine tonen met hier en daar wat accenten van mint, lichtblauw, geel of donker oranje.

Iconische modellen als de populaire polo en het T-shirt zijn afgestoft voor dit seizoen. De nieuwste versies zijn innovatief, kleurrijk en passen moeiteloos in uw al bestaande garderobe. Ga voor combinaties met jeans, een casual chino broek of een kort model met zakken als het weer het toelaat.

Technische stoffen, zakken en op (werk)uniformen geïnspireerde ontwerpen die opnieuw zijn vormgegeven; ontwerpers zijn al een aantal jaren zowel bezig met functie als met vorm. Een trend ook wel omschreven als de utility trend. Denk aan cargobroeken, militaire overhemden en safarijassen, maar dan gedragen met basics als een sweatshirts of T-shirt, waarmee de utility stroming maar weer eens bewijst dat functie en stijl perfect hand in hand gaan.


Top