Oude klassiekers

Mode is een directe vorm van expressie en de grootste trends voor aankomend seizoen beschrijven een man, die een zekere mate van formaliteit waardeert, maar tevens niet bang is om de regels te overtreden, met name als het op kleuren aankomt. Ook heeft hij zekere hang naar oude klassiekers als de kleur navy blauw, het stip- en streep motief of de good old polo. Herkent u zich hierin? Lees dan gauw mee!

Korte mouwen. De sportieve of chique versie van het poloshirt domineert al enkele jaren menig garderobe en aankomend seizoen is dit niet anders. Polo’s zijn in de mode. Gedragen met een chino of onder een informeel pak; het poloshirt is één van de essentials voor volgend seizoen. Altijd goed in een effen kleur en extra modieus met patroon.

Prints. Dit brengt ons bij de volgende trend voor de warmere dagen: prints. Van gewaagde tropische patronen tot strepen, stippen en ruiten. Zowel gedragen als shirt of short.

Kleuren. Wat betreft de kleuren voor aankomende tijd kunt u bijna niet de mist in gaan. Traditioneel gezien vraagt het lente- en zomerseizoen om zachte, zomerse tinten als wit, mauve, lichtblauw en groen. Deze lente experimenteert u daarnaast met Macaron tinten als zachtroze, geel of mint en mogen typische warme herfstkleuren als brons, kastanjebruin, koper of bordeaux ook nog even blijven.

Zeebenen. Als een belangrijk thema van vorig jaar lente een ontsnapping naar het platteland was, dan gaat deze lente helemaal over de wondere wereld van de oceaan. Nautische strepen en een palet van Egeïsch blauw voeren aankomende maanden de boventoon in uw shirt’s, overhemden en truien. Ook wat betreft de jassen heeft u keuze uit verschillende winddichte modellen die op een zeilboot goed van pas zouden komen.   


Top