Simply the best

Modetrends voor mannen zien er wellicht vrij eenvoudig uit op het eerste gezicht. Maar alleen omdat iets er makkelijk uitziet, betekent niet dat het ook simpel is. Deze herfst lijkt de mannenmode eindelijk te kunnen rivaliseren met de vrouwentrends als het aankomt op innovatie, materiaal, prints en artistiek vakmanschap. Bij Melman Herenmode zetten we de drie opvallendste voor u uiteen. 

Zip it. De duivel zit deze herfst in de functionele details - we kunnen niet genoeg krijgen van technische stoffen, zakken, ritsen en lappen. Het zogeheten outerwear is overal en nog een fijne trend ook. Denk fleecetruien, hoodies, cargo broeken, anorak jassen en shearling coats, zoals gezien in de collectie van PME Legend, Gant en John Miller.

Monochrome man. Allesbehalve eentonig. Het geheim van één toon zit hem in de kleur. Zwart leent zich uitstekend voor deze look, maar denk ook eens aan donkergroen of cognac. Kies daarbij voor heldere items en laat de verwassen stukken in de kast. Goed nieuws voor de denim liefhebbers; spijker op spijker kan ook dit najaar weer. Of wat dacht u van een denim overhemd op een zwarte jeans. Spijker op zijn kop!

Print charming. Aankomend seizoen zien we bloezen en jassen in natuurprints, maar ook in stippen, ruiten of zelfs tye dye. Combineer deze opvallende dessins met een zwarte jeans of chino in een neutrale kleur. Bent u niet zo van de opvallende motieven? Ga dan voor een patroon in minder contrasterende kleuren, zoals in de uitvoering van Cast Iron. Of kies bijvoorbeeld voor een overhemd, waarbij de print is verwerkt aan de binnenkant van de boord of mouwen. Draag er een imitatie wollen Pullover van Scotch & Soda over als het kouder wordt.


Top