De broek aan

Warmere kleuren bij koelere temperaturen en korte broeken, die worden ingeruild voor een langere variant; de herfst is weer in aantocht. Welk broek draagt u aankomend seizoen? Bij Melman Herenmode zetten we niet alleen alle trends voor dit najaar op een rij, maar geldt ook bij aankoop van elke broek een tweede voor de halve prijs. Let op, deze korting is alleen geldig in onze winkel t/m 6 oktober. Kom dus snel kijken!  

Rechttoe rechtaan. De wederopstanding van de jaren negentig is al jaren in volle gang, wat betekent dat de broek met rechte pijpen terug is. De chino pantalon is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze allrounder biedt een aantrekkelijk alternatief voor de spijkerbroek, alleen al vanwege het draagcomfort en aanbod aan kleuren. Houdt het smaakvol deze herfst in de blauwe uitvoering van Scotch & Soda.

Denim. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, met een spijkerbroek zit u altijd goed. Nog niet helemaal klaar voor de donkere winter? Kies dan voor een wat lichtere variant dit najaar, zoals in onze collectie van Cast Iron.

Seventies. En dan niet a la de Bee Gees in broeken met wijde pijpen. Denk comfortabel corduroy in een mooie najaarskleur. Makkelijk te combineren of onderhouden en zowel sportief als gekleed. Ga voor de ribfluwelen kaki chino van Brax en draag er een grijze pullover van Scotch & Soda op.

Cargo. Hoewel oorspronkelijk ontworpen om praktische redenen, wint dit model vandaag de dag steeds meer aan terrein op modevlak. Uitermate geschikt voor outdoor activiteiten en tegelijkertijd modern. Bij Melman vindt u er een van PME Legend in een warme, groene kleur. Perfect voor de wat koudere dagen.

Op zoek naar specifieke combinaties? Een team van stylingexperts staat voor u klaar.


Top