Summer Style

Gelukkig vinden we niet allemaal dezelfde trends leuk en is een bepaalde stijl voor de één toegankelijker dan voor de ander. Feit is wel dat er in de mode nu meer diversiteit is dan ooit en dat we vrijwel allemaal onze wensen kunnen terugvinden in het enorme aanbod aan trends, stijlen en klassiekers. Wij hopen u te kunnen inspireren en zetten een aantal opties op een rijtje. 

Back to nature is misschien wel hét thema deze zomer! We zien meer dan ooit de flora en fauna elementen terugkomen in de verschillende kledingitems. Als u dus niet huiverig bent van een dessin hier en daar neem dan vooral een kijkje bij de nieuwe collecties van Cast Iron, State of Art en Scotch & Soda. Gaan bloemen- planten en dierenprints u een stapje te ver? Ook de kleuren uit de natuur doen het erg goed. Hemelsblauw, saliegroen en diverse tinten bruin zijn kleuren die we veel gaan zien.

Klassiekers zijn er natuurlijk niet voor niks. In dit geval hebben we het over de maritieme look. De typerende wit-blauwe kleuren al dan niet met de beroemde streep lijkt een onuitputtelijke bron te zijn voor de mode-industrie. En dat is goed nieuws want deze stijl is zowel casual als chic te dragen en daarom de ideale investering voor een duurzame garderobe. Cast Iron, Gant en Blue Industry zijn een aantal van de merken die dit thema omarmen.

Dat sportkleding niet meer alleen in de sportschool wordt gedragen is niet nieuw. Echter, deze athleisure trend is nu écht niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk aan jogpants, hoodies of sneakers gecombineerd met een klassiek item. Neem een kijkje bij Superdry voor deze sportieve maar stijlvolle trend.

De tegenhanger van sportkleding vinden we in de vorm van het pak. Het zomerpak wel te verstaan. Het juiste zomerpak vinden is alleen niet altijd gemakkelijk. Er moet goed worden gelet op de luchtigheid en draagbaarheid van het pak om de warme temperaturen op te vangen. Kies daarom voor een lichte stof zoals linnen, katoen, zijde of wol. Een blend van een aantal van deze materialen is vaak de beste optie. Vervolgens is het zaak om een kleur te vinden die bij u, uw huidskleur en het zonnige karakter van dit seizoen past. Veilige opties zijn er altijd, maar grijp deze kans juist aan om te kiezen voor een andere kleur. Wellicht is een mooie pasteltint iets voor u?

Valt één van deze thema’s bij u in de smaak? Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies.


Top