Een kleurrijke zomer

Valt uw garderobe ook als eentonig te bestempelen? Laat dit dan het moment zijn dat daar verandering in komt! Kies deze zomer voor kleur. Misschien gaat er een wereld voor u open.. 

Het is altijd goed om een aantal basisitems in uw kast te hebben in rustige kleuren zoals blauw, zwart, bruin en wit. Deze zijn perfect te combineren en geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Echter, de zomer is een uitstekende tijd om een beetje te experimenten met uw kledingstijl. En gelukkig zijn onze collecties hier helemaal op ingericht. Niet alleen beschikken wij over prachtige merken in casual en business wear, ook zijn onze collecties uitgerust in een uiteenlopend kleurenpalet geschikt voor iedere mood en persoonlijkheid.

Kijk bijvoorbeeld eens naar ons ruime assortiment T-shirts en polo’s. Merken als Gant, Blue Industry, State of Art en Scotch & Soda verblijden ons met mooie pasteltinten en felle, uitgesproken kleuren. Combineer deze kleurrijke bovenkleding met een fijne basic jeans of kies voor een mooie bermuda of een leuke chino en u bent klaar voor een zomerse dag!

Ook de bermuda’s en chino shorts zijn er in verschillende kleuren. PME Legend, Superdry en Scotch & Soda hebben fijne zomerse opties in kleuren als zachtroze, lichtblauw en groen. Altijd goed te combineren met het klassieke wit maar als u het iets stoerder wilt maken, dan is een mooi denim overhemd een trendy alternatief.

Gaat u liever nog een stapje verder dan alleen kleur aanbrengen in uw outfit? Ga dan voor één van onze leuke dessins in kleur. U vindt polo’s, T-shirt en overhemden met stippen, streepjes of een subtiel bloemdessin, maar je kan ook all the way gaan met één van de tropische dessins die we zien bij Scotch & Soda.

Benieuwd naar nog meer zomertrends? Wij helpen u graag verder in onze winkel.


Top