Denim essentials

Een goede jeans is misschien wel de beste investering wat betreft casual wear. Door het grote aanbod in fits en wassingen is het soms wel lastig om uw weg te vinden naar de perfecte jeans. Melman Herenmode zet daarom graag een aantal opties voor u op een rij! 

Goed nieuws! De Scotch & Soda shop-in-shop is sinds kort te vinden bij Melman Herenmode. Hier kunt u uitgebreid shoppen voor uw denim musthaves. Ga samen met ons op zoek naar uw favoriete item, model en wassing en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die de wereld van denim te bieden heeft. Gaat u graag met de laatste trends mee, dan is de denim short wellicht aan u besteed. Met de juiste styling is deze short een echt fashion item!

Met als inspiratiebron de piloten van cargovliegtuigen moet u bij PME Legend zijn voor een jeans die stijlvol, stoer én comfortabel is. De washed look is een goed voorbeeld van bovengenoemde termen. Deze jeans is bovendien ideaal voor de lente en voorjaar vanwege de ietwat verwassen uitstraling. Bent u op zoek naar een iets ruimere pasvorm dan raden we u de Skymaster aan met taps toelopende pijpen. Liever een slim-fit model? Dan is de Nightflight wellicht uw favoriet. Perfect voor verschillende dagdelen én gelegenheden.

De onderscheidende en ongepolijste uitstraling van Cast Iron jeans maakt deze bij veel mensen zeer populair. De Cope tapered fit is één van de modellen uit de denim collectie. Dit model valt los rond het bovenbeen en heeft een taps toelopende pijp. De Riser slim is het andere model uit deze range en deze slim-fit jeans is perfect wanneer men de skinny jeans toch nét te strak vindt. Dit model zit zowel bij het bovenbeen als de enkel iets losser maar behoudt wel de slanke pasvorm.

Omdat wij weten hoe belangrijk een goede jeans is, helpen wij u in de winkel graag verder met persoonlijk stylingadvies!


Top