Casual thinking

Activewear en streetwear zijn dé termen waarmee we het voorjaar in zullen gaan. Deze trends zijn stijlvol maar ook comfortabel. En dat horen we graag! Sportief en draagbaar. Deze sfeer vinden we terug in het straatbeeld komend seizoen.

In de nieuwe collecties zien we veel zachte kleuren zoals hemelsblauw, lichtroze en saliegroen. De polo’s en truien van Scotch & Soda zijn hier een perfect voorbeeld van. Basic en toch helemaal zomerproof!

Prints: love them or hate them. Toch zijn ze ook dit seizoen volop te vinden. Daarbij kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Logo’s, grafische prints, camouflageprints en zelfs print clashes zijn te zien dit voorjaar. Kiest u liever voor een meer subtiel dessin? In de collectie van PME Legend vindt u stoere sweaters met een all-over design in pilotenstijl.

Met oog op de zomer kunnen we niet om de chino short en bermuda heen. Ons assortiment bevat kleuren zoals khaki en zachtroze maar ook legergroen en het tijdloze wit. Combineer dit met een losvallend katoenen t-shirt, een fijngebreide trui of een slim fit overhemd om uw look compleet te maken.

Vergeet ook niet in een goede jeans te investeren! Denim raakt immers nooit uit de mode en valt eindeloos te combineren. En volgt u graag de trends? Waag u dan aan dubbel denim.

Wilt u advies over de juiste maat, kleur of het model? Kom gerust even langs in onze winkel!


Top