December cadeaus

Op zoek naar een geschikt cadeau voor onder de kerstboom? Melman helpt u eindje op weg voor aankomende feestdagen en zet een aantal essentiële mode-items voor u op een rij.

Dé manier om u te onderscheiden van de menigte is het dragen van een das. Volgens een wiskundige kunt u een das maar liefst op 85 manieren knopen! De mogelijkheden wat betreft kleuren en dessins zijn eindeloos. Reist u vaak naar het buitenland? Kijk dan goed naar welk land u gaat voordat u een das uitkiest. Kleuren zijn namelijk zeer belangrijk! Zo staat de kleur rood in China voor geluk, maar kan deze ook agressief of té krachtig overkomen in Europese landen. Geeft u een das cadeau? Dan kunt u het best kiezen voor een das in een “neutrale” basic tint met een eventuele rustige print.

De riem is niet alleen een hulpmiddel om uw broek op de gewenste plaats te houden, maar wordt hedendaags gezien als dé finishing touch voor uw outfit. De juiste accessoire kan namelijk zeer bepalend zijn voor de look die u voor ogen heeft. Riemen in zwart en bruin worden natuurlijk goed vertegenwoordigd bij Melman, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een andere kleur. Creëer een eenheid door uw riem af te stemmen op uw schoenen of andersom.

Een veel voorkomend cadeau voor onder de kerstboom…Sokken! Vaak het ondergeschoven kindje van uw outfit, maar zeker niet onbelangrijk! Steeds vaker dragen heren sokken in opvallende kleuren en prints. Ook mannen met hoge posities in het zakenleven kiezen voor opvallende sokken gebaseerd op de huidige seizoenskleuren en -trends.

Nog niet het ideale kerstcadeau gevonden? We helpen u ook graag in de winkel. Tot snel!


Top