Key items winter 2018-2019

De winter vraagt om warmte en comfort en dus dienen deze twee elementen zich in uw winter garderobe te bevinden. Melman heeft daarom dé najaars favorieten voor u op een rij gezet. Zo gaat u goed voorbereid de winter tegemoet!

Denkt u aan wind, regen en sneeuw dan volgt al snel het volgende mode item: het winterjack. Hierin kunt u kiezen uit diverse modellen waaronder de parka, mantel en padded coat. Doorgaans zien we veel donkere kleuren zoals bruin, donkerblauw, grijs en zwart in het najaar, maar dit seizoen mogen we ook felgekleurde accenten toevoegen aan onze outfits (bijv. op de mouw). Denk hierbij aan kobaltblauwe, rode en gele accenten die zorgen voor een fris en speels contrast.

Een trend die zich voortzet: het gebruik van zachte, fluffy materialen. Denk aan corduroy, fluweel en andere ‘harige’, zachte stoffen. Zo wordt een colbert van fluweel of een corduroy pantalon in donkerbruin, -rood of blauw ook dit najaar weer gezien als zeer modieus.

Nog zo’n heerlijke en comfortabele mode item: de coltrui. De coltrui is perfect voor een laag-op-laag-look! Tevens kunt u er diverse looks mee creëren. Zo straalt u met een blazer weer iets geheel anders uit dan met een spijkerjack. Nog een absolute hit in modeland is de hoodie. Een heerlijke sportieve sweater met capuchon voor een casual look.

Benieuwd naar meer winter essentials? Kom gerust langs in onze winkel!


Top