Melman's brands

Bent u ook benieuwd naar het verhaal achter het merk, de ontwerpers en collecties? Melman highlight zo nu en dan een paar topmerken om u een goed beeld te kunnen geven van onze winkel, persoonlijkheid en uitstraling. Aan ons om de volgende merken te introduceren:

Prepare for glory
“Rebels without a cause” label Cast Iron is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en bied stijlvolle designs boordevol karakter. Items die de wereld verblijden. Oftewel: Designklassiekers, zoals een Mustang uit 1969 of een BMW 3.0 CS uit 1973, het resultaat van pure vakmanschap. Cast Iron biedt mode items met een eigentijdse twist in materiaal, constructie en details voor een onderscheidende en ongepolijste uitstraling. Denk aan handgemaakte jeans, clean overhemden en stoere leren jassen.

Nouveau Explorer
Ontdekkers en verzamelaars: Scotch & Soda combineert patronen, prints en invloeden van over de hele wereld en bundelt deze samen voor een speelse en easy going look. Het merk is altijd op zoek naar dat ene item waarvan hun hart net iets sneller gaat kloppen. Deze winter combineert het beroemde merk klassiekers uit de Alpen met stoere streetwear-invloeden. Dat betekent streetwear-vormen én mountain-tech functies in combinatie met de mooiste kleuren en details.

Comfy chic dressing
Perfectie is iets wat je voelt en ervaart, maar in eerste instantie niet direct ziet. De super-de-luxe overhemden van John Miller zijn met veel nauwkeurigheid en aandacht ontworpen. Er wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige stoffen en materialen en men neemt alleen genoegen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort. Het resultaat: absolute verfijning, luxe stoffen, unieke patronen en prachtige details.


Top