Herfst/Winter 2018-2019

Wilt u er warm, comfortabel, stijlvol én volgens de laatste modetrends bij lopen? Dan is het de hoogste tijd om onderstaande modetrends eens door te nemen. "What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. " —Miuccia Prada. Daarbij geldt de regel: Volg niet blindelings de laatste trends maar pak eruit wat past bij uw figuur, persoonlijkheid en stijl. Daarbij dient u ook goed te kijken welke kleuren goed matchen bij uw haar- en huidskleur. Melman Business & Casuals zet een aantal populaire mode items voor herfst/winter voor u op een rij:

- Het gewatteerde jack is ook dit seizoen weer erg populair. En wie kan het ons ook kwalijk nemen! Naast het feit dat dit item hedendaags zeer fashionable is, is deze ook heerlijk warm en comfortabel. Niet alleen is de korte variant zeer in trek, maar we zien nu ook de ‘padded jacket' in lengtes tot aan de knieën. Kou lijden zit er zo écht niet meer in!

- Hoewel de primaire kleuren rood, geel en blauw het dit seizoen zeer goed doen is er één kleur die er toch wel uitspringt deze herfst en winter. De kleur bruin is namelijk volgens diverse trendwatchers 'het nieuwe zwart' en dus slaan we massaal diverse bruintinten in waaronder roestbruin, karamel, caffè latte en gebrand oranje-bruin. De kleur bruin is niet alleen zeer chique en stijlvol maar ook zeer goed te combineren met andere kleuren.

- Een absolute modeklassieker: De ruit. Van houthakkersruiten voor overhemden tot klassieke ruiten voor kostuums, blazers en jassen. De ruit is nog steeds erg geliefd. Door het speelse motief kan de ruit "ingezet" worden voor diverse gelegenheden.

- Lang leven de laagjestrend! Layering is inmiddels een heus begrip geworden in modeland. Laag op laag op laag. Een overhemd, gilet en vest is geen ongewone combinatie dit najaar evenals een overhemd met een sweater en een blazer. Probeer items in verschillende lengtes, volumes en/of kleuren.


Top