American Classic

Mannelijk, authentiek, avontuurlijk, duurzaam en comfortabel. Met deze kernwaarden in gedachten ontwerpt PME Legend ieder seizoen weer de mooiste collecties met prachtige nieuwe stijlen. Hierbij zijn bewegingsvrijheid, warmte en vrijheid zeer belangrijke factoren, waarbij PME Legend hun authentieke stijl nooit uit het oog verliest. Kortom: Comfortabele en stijlvolle kleding met functionele details.

De hele PME Legend collectie is geïnspireerd door cargopiloten en hun klassieke vliegtuigen. Deze ‘cowboys van de lucht’ leven graag op het randje, hebben een aangeboren hang naar avontuur en een echte 'komt goed-mentaliteit'. Elk detail van de collectie is gebaseerd op het klassieke uniform van de piloot. Een cargo piloot reist licht en neemt alleen essentiële kleding mee waaronder een leren pilotenjas, een stoere jeans en comfortabele cargo broek. Kleding die tegen een stootje kan, lang meegaat en voorbereid is op onverwachte situaties.

PME Legend brengt voor herfst/winter 2018-2019 drie vernieuwde denims: De 'PME Bare Metal’, 'PME Aviator’ en 'PME Commander’. Dezelfde stijl en kwaliteit maar in een nieuw ‘jasje’ en met extra details! Daarnaast biedt het merk ook een sweat denim, verkrijgbaar in de modellen 'PME Commander' en 'PME Skyhawk’. Nieuw binnen bij Melman is de Cargo Glider jack. Een cross-over tussen een authentiek MA-1 Navy pilotenjack en een cargo vlucht geïnspireerd jack. Dit jack is gemaakt van een speciaal gebreide jersey stof met een schuim coating die de stof waterdicht en vuilafstotend maakt. Ook nieuw is de ‘Snowpack Jacket’, een luxe jack (tweelaags) geschikt voor alle seizoenen. Dit winterjack heeft een uitneembare bontlook binnenjas, is waterafstotend en heeft een afneembare capuchon.

Bekijk nu in onze winkel of online de prachtige nieuwe collectie van PME Legend, verkrijgbaar in diverse herfsttinten en basic neutrals.


Top