Modelooks voor mannen zomer 2017

De zomer is de tijd van het buitenleven, heerlijke barbecues en gezellige tuinfeesten. Chillen op een terras of sporten in de buitenlucht. Met de vakantie als kers op de taart! 

Bij Melman Herenmode zijn we helemaal klaar voor de zomer. We hebben de leukste mannenmode in huis zodat jij er deze zomer trendy bijloopt. Want fashion for men is onze passie.

De looks van deze zomer zijn casual, militair of maritiem, maar vooral vrolijk. En sportkleding is deze zomer getransformeerd in casual kleding die je elk moment kunt dragen. Veel ontwerpers komen met broeken die zijn afgeleid van de joggingbroek. Comfortabel en uiterst trendy.

De prints op de shirts (polo’s, T-shirts en katoenen pulls) en overhemden zijn exotisch met bloemen en palmbladeren. Kleine, soms grappige, dessins signaleren we op smart casual shirts (die je naar het werk ook aan kunt).

Broeken zijn er in allerlei varianten van klassieke chino’s, tot hippe jeans, cargobroeken van khaki en pants met prints. Shorts zijn helemaal in deze zomer. In allerlei kleuren, kort of als capri.

Let op de schoenen (sneakers en loafers zijn hip deze zomer) en de sokken. Juist de kleine details maken je zomeroutfits tot een geheel. In een perfecte look geniet je zeker van elk moment van deze zomer!

Op zoek naar een casual outfit? Of naar een nieuwe zomerlook? Onze adviseurs bij Melman Herenmode helpen je graag.

Enjoy your summer & holiday!


Top