Welk pak kies jij voor een zomerbruiloft?

Tijdens een bruiloft wil je goed voor de dag komen. De dresscode, het thema van de bruiloft of de persoonlijkheden van het paar bepalen welke outfit passend is. 

Is de bruiloft formeel en is er een strikte dresscode, zoals white tie (rokkostuum), black tie (smoking) of wordt tenue de ville (zwart of blauw pak) gevraagd? Mag het city chic of smart casual zijn? 

Voel je je prettig in een donker pak met een das, vlinderstrik en/of pochet? Kies je voor de zuidelijke variant (summer chic) met een lichte tint? Of is er een thema (boho chic) verbonden aan de zomerbruiloft? 

Zandkleurige trouwpakken zijn ideaal voor een zomerbruiloft. Gecombineerd met een babyblauw overhemd en een stropdas met een mooi dessin of vlinderdas staat zo’n (driedelig) pak geweldig. En natuurlijk kies je er mooie sokken en schoenen bij voor een sophisticated look.

Pastel is ook een perfecte keuze voor een summer wedding. Van lichtblauw pak, tot zachtroze (wel gedurfd). Of een lichtgrijs suit met een pastel roze overhemd eronder. Draag onder zo’n pak een paar mooie instappers om het luchtig te houden.

De details zijn belangrijk bij een trouwpak. Vraag onze adviseurs bij Melman Casuals & Business om je trouwpak te stijlen en maak gebruik van hun expertise. Besteed aandacht aan je schoenen, riem, sokken en das, vlinderstrik en/of pochet. Manchetknopen horen bij een klassiek trouwpak.

Hou je van verrassen? Kies dan een vlinderdas met een opvallend (klein) dessin, leuk bretels, trendy schoenen of laat je modegevoel terugkomen in de keuze van je overhemd.

Denk na over sieraden of het horloge dat je draagt tijdens de bruiloft. Het plaatje moet helemaal kloppen. Een onvergetelijke dag… vraagt om een perfecte outfit!


Top