Zomermode 2017, fashion voor werk en vrije tijd

De mannenmode is aan een inhaalslag is begonnen! Mannen zijn zich steeds meer bewust van hun uitstraling. En dat laten ze zien in hun kledingkeuze. 

Welke modestijl je kiest hangt af van je gevoel, maar ook van de situatie. Trendy gekleed gaan in je vrije tijd, smart casual op het werk en ultra chic tijdens een bruiloft of high-end fashionable tijdens een feest.

Op de (conventionele) werkvloer ben je trendy dankzij de nieuwste snit van je business suit. Combineer je pak met een (designer)das of een mooi paar schoenen. En kies een overhemd met frisse nieuwe streep of klein dessin.

Met de juiste accessoires kun je prima je eigen stijl laten zien. Zo creëer je een subtiele nieuwe look, die je een dagelijkse outfit een boost geeft.

Smart casual is de kunst van het combineren van klassiek en sportief. Draag een mooi poloshirt of katoenen trui of longsleeve onder een trendy colbert. Maak je outfit af met een chino (vlotte, pantalon) of een designer jeans. En een paar mooie schoenen of (witte) sneakers.

In je vrije tijd kiezen voor trendy fashion is eenvoudig. Draag wat je aanspreekt en bij je figuur past en gebruik humor bij je kledingkeuze en stap eens uit je comfortzone.

Bij Melman Herenmode vind je alle mode die je nodig hebt voor een trendy look op je werk of in je vrije tijd. We hebben een leuke collectie modemerken in diverse stijlen, zodat er altijd wel fashion is die jou bevalt. Onze adviseurs helpen je graag bij het stijlen van je look.

Heb je kleding nodig voor een speciale gelegenheid of vind je het prettig om privacy te hebben? Vraag dan eens naar onze personal shopping mogelijkheden.


Top