Athleisure of sportswear. Mode uit de sportwereld!

In magazines of op straat heb je het vast al gespot. De nieuwste modetrend voor mannen is sportkleding, athleisure of sportswear genoemd.  

Bij Melman Casuals & Business hebben we in onze modecollectie fashion van merken die inspelen op deze modetrend.

We signaleren emblemen van sportclubs op shirts, polo’s en truien. Er zijn jacks met sportieve biezen langs de mouwen, wijdvallende broeken en sporty shirts.

De klassieke fashion heeft hier en daar ook een sporty touch met een bies, een stoer streep, een sjaalkraag of een wat fellere trendkleur. 

De wereld van sport is heel divers net als mode. Hou je van water? Dan kies je voor de maritieme look.

Golfers wisten al jaren dat mode bij sport hoort. Want golfschoenen kun je nu dragen als casual schoenen en bandana’s (sjaaltje om je nek) zagen we ook al op de golfbaan.

Hou je van voetbal? Dan is een sportieve chino of jeans met een sportief shirt of polo (van Fellow United), of voor een sweater in de kleur van jouw favoriete club. Sportschoenen en sneakers passen perfect bij deze mannenmodetrend 

In diverse collecties vind je dit voorjaar felgekleurde vesten, hoodies en joggpants. Er zijn ook trendy joggingbroeken en opvallende shirts met neopreen en gaas erin verwerkt. En sportieve accessoires als sporttassen en baseball caps. 

Kortom, mode is sport en sport is mode. Maar dat wisten we allang bij Melman Casuals & Business!


Top