Must haves mannenmode voorjaar 2017

Welke fashionitems zijn onmisbaar in de mannengarderobe deze lente?

Welke fashionitems zijn onmisbaar in de mannengarderobe deze lente?Exotische prints zijn dit voorjaar trendy. We zien o.a. palmbladeren en bloemen op shirts, colberts, broeken, polo’s en overhemden. Omdat deze prints vaak één kleurtoon hebben zorgen ze voor een chique uitstraling. 

Gebreide (piqué) polo’s zijn een onmisbaar fashionitem deze lente en zomer. In vrolijke, felle kleuren maar ook in donkerblauw en beige. We hebben effen poloshirts maar ook met kleine motieven van o.a. bloemen en vogels.

Bij de trendy marinelook zien we veel strepen, klassiek blazers maar ook (nostalgische) katoenen kabeltruien, chino’s en bandpooibroeken.

De armyprint en khaki zien we veel terug bij de miltairy look. Maar er is ook een artistieke (vintage) look met nostalgische autootjes. En bandana’s (gekleurde sjaaltjes) om je hals of gedragen in een overhemd zijn hip.

De athleisure combineert sportwear met een casual look in vrolijke, opvallende sweaters met logo’s en statements. En niet te vergeten joggpants en broeken met biezen langs de zijkant.

Bij Melman Herenmode hebben de must haves & eyecatchers van deze lente in de collectie. Op zoek naar een nieuwe lentelook? Kom eens bij ons langs in de winkel.


Top