Jeans, denim en spijkergoed voor mannen 2017

Een spijkerbroek is onmisbaar voor een casual look. Dit voorjaar is de jeans er in allerlei varianten en modellen. Van nette pantalon, baggy, biker, destroyed tot geprinte jeans met verfspatten.

Combineer een denim met een wit overhemd en je hebt een klassiek stijl. Draag dit voorjaar een klein gekleurd sjaaltje (bandana) onder je shirt. Een andere tijdloze look is de witte jeans met een paar sneakers eronder.

Of ga voor de Franse stijl met een (Bretoons) gestreept shirt of een katoenen trui met V-hals op een zwarte of indigo jeans. Trouwens ton sur ton (dezelfde kleuren bij elkaar) is dit jaar hip. Dus draag zoveel mogelijk denim items bij elkaar. Van bleached tot dark denim, alles mag!

Een geheel andere look is de edge raw stijl met gescheurde jeans en rafels. Die stijl zullen we dit jaar veel op het strand tegenkomen. T-shirts in felle kleuren met grote logo’s of statements draag je bij deze jeans.

De sporttrend of athleisure is trendy. Combineer je jeans met een hoodie of kies voor een jeansjack met een sweatstof binnenkant. Of ga een stap verder een draag een joggjeans. Deze broeken zijn super comfortabel en passen prima bij deze nieuwe look!

Kortom loop eens binnen voor een nieuwe trendy jeans of een fashionable spijkerjack. Of kies een kledingstuk waarin denim is verwerkt. Bij Melman Casuals & Business hebben we keus genoeg!


Top