De leukste winterjassen van 2015!

Ben je op zoek naar een jas voor dit najaar? Wat zijn de trends en kleuren in mannenjassen? 

De kleuren
Deze herfst en winter zijn zwart, grijs, donkerblauw en donkergroen de kleuren voor jassen. Maar ook bordeauxrood, lichtblauw en camel is trendy.

Lange jas
Deze winter zijn lange jassen dé must voor mannen. De lange jas is ideaal wanneer je op zoek bent naar een nette jas. Perfect voor een business look. Bij Melman Herenmode vind je ze in diverse modellen, zoals de trenchcoat en duffelcoat.

Gewatteerd jack
Een favoriet van sportieve mannen is het gewatteerde jack. Heerlijk warm, superlicht en mét een sportieve uitstraling. De stiksels verschillen van vierkanten, ruiten tot rechte banen! Bij Melman Herenmode hebben leuke gewatteerde jacks in onze collectie.

Parka
De parka is een heerlijke casual jas, trendy, warm en toch goed te combineren met een kostuum. Gemaakt van stevig katoen en in legergroen een must deze winter!

Leren jack
Het leren jack blijft trendy in diverse aardtinten en eventueel met een bontkraag. Een heerlijke jas, die comfortabel draagt. En als je hem wat langer kiest, kan er ook nog een colbert onder.

Mixed materials
Dit najaar wordt er gespeeld met materialen bij de jassen. In het straatbeeld zien we veel jassen en jacks van mixed materials, zoals tweed, wol, suède, hi-tech materiaal of duffelstof.

Loop eens binnen bij Melman Herenmode voor een leuke winterjas. Ons team adviseert je met plezier!


Top