Suits for Success

Hoe weet je welke zakelijke dresscode past bij jou op de werkvloer?

Bedrijfstype
Werk je bij een traditionele organisatie, dan kleed je je rustig en onopvallend. En breng je met kleur of een klein detail jouw stijl tot uiting. Bij een trendy bedrijf kan je kiezen voor meer kleur en speelse accenten. En eventueel je stropdas verruilen voor een coltrui. Is jouw functie representatief, kleed je daar dan naar.

Kies de juiste kleur
Kleur speelt een essentiële bij het kiezen van de juiste zakelijke kleding. De kleur grijs is statig en straalt autoriteit uit. Blauw staat fris, oprecht, vriendelijk en zelfverzekerd. Zwart is behoudend, koel en zakelijk. Kleur kan bijvoorbeeld in de vorm van een knoop of een contrastwerk in de boord. Kleur en afwerkingen kunnen in je voordeel werken en meer uitdrukking geven

Passende outfit
Het belangrijkste is dat je je goed moet voelen je in outfit. Voor een formele uitstraling kun je kiezen voor een representatief kant-en-klaar kostuum, of voor een maatwerkpak waarbij het accent ligt op fijne details. Past een casual stijl beter past bij het bedrijf, kijk dan eens naar een combinatie met een overhemd en colbert.   

Trend en stijl
Kies een modetrend die bij jouw past. Past een slimfit overhemd en broek met een smalle pijp niet bij jou? Kies dan voor een klassiek en wijder broekmodel. Een business outfit moet passen bij jouw persoonlijkheid en gevoel voor stijl, dan is succes binnen handbereik.

Vraag ons modeteam om advies. Vertel over je bedrijf en je gevoel voor mode en zij helpen je met het juiste type business suit. Dress for Success in the perfect suit!


Top