Jeans trends voor mannen najaar 2015

Zonder een goed passende spijkerbroek of baggy, loose fit denim kun je niet in je vrije tijd. Voor deze herfst en winter is de vintagelook trendy.

Tegenwoordig worden spijkerbroeken voorzien van gaten, verfspatten, versleten plekken en vintage wassingen. Dan pas zijn ze modieus.

Van top tot teen in denim. De echte jeansliefhebbers dragen denim van all-over. Van chique pakken in denimstof, jeans met een spijkerblouse tot versleten spijkerjacks.

Gelukkig lopen de modellen van de spijkerbroeken uiteen. Komen diverse merken, zoals Kuyichi en Superdry met skinny jeans met destroyed en mud-effect, bij Gardeur vind je nog een denim-pantalon.

Maar we zien ook jeans met hoge taille, wijde pijpen en bretels (de échte vintage look). Terwijl Pepe Jeans voor het cropped model gaat (met rechte, opgerolde pijpen) in een donkere wassing.

Voor najaar 2015 zijn er veel zwart en grijstinten bij de spijkerbroeken. Komende zomer wordt een witte jeans de trend.

Hoe je je jeans combineert, hangt helemaal van jou af. Alles kan: met een sweater, een blazer of  als 'laag over laag'-combinatie bestaande uit een t-shirt, een stoer overhemd en/of gilet.


Top