Voor mannen met stijl...

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste mannenmode? En wilt u er modieus, stijlvol en trendy uitzien? Dan is deze blog écht iets voor u. Want in deze modeblog beschrijven wij de nieuwste trends en geven u handige tips & tricks op modegebied.

Bij Melman Casuals & Business in Sassenheim vindt u een collectie internationale mode met topmerken voor mannen. Wij zijn niet voor niets al bijna een eeuw lang hét adres voor mannenmode in Sassenheim!

Up-to-date klassieke, stijlvolle én trendy fashion voor kantoor en vrijetijd. Die vind u bij ons. Van business suits en (maatwerk)shirts tot comfortabele pantalons en casual sweaters.

Zoekt u een outfit voor een speciale gelegenheid? Of bent u toe aan een nieuwe look? Stap eens binnen in onze winkel aan de Hoofdstraat 226-228 in Sassenheim.

Melman Casuals & Business, 
Clothes for fashionable men!


Connect me


Berichten

 NEW INNOVATIONS INSPIRED BY OLD PRINCIPLES.


Archief

  2014 Najaar
  2015 Najaar
  2015 Voorjaar
  2016 Najaar
  2016 Voorjaar
  2017 Najaar
  2017 Voorjaar

NEW INNOVATIONS INSPIRED BY OLD PRINCIPLES.

Het Nederlandse merk Fortezza is gespecialiseerd in het maken van stylish outerwear met een Italiaans design. Het logo is gebaseerd op de plattegrond van het Italiaanse fort ' The Fortezza da Basso’ te midden van Florence. Dé stad van tradities en ambachtelijk handwerk. Dit fort is net zoals het modelabel Fortezza: sterk, veilig en ondoordringbaar.

‘Style becomes image'

Smaakvol Italiaans, praktisch en comfortabel. Fortezza biedt outerwear dat sterk beïnvloed is door de Italiaanse cultuur en rijke historie. Een Fortezza jas beschermt u tegen verschillende weersomstandigheden zonder dat daarbij iets wordt afgedaan aan de kwaliteit of stijl. Daarnaast hebben deze jassen een geweldige pasvorm en prachtige afwerking, veel bewegingsvrijheid en comfort.

Het merk richt zich op de modebewuste man die veel waarde hecht aan kwaliteit, stijl en uitstraling. Het Fortezza team weet keer op keer de perfecte balans te vinden tussen comfort en stijl. Dit resulteert jaar in jaar uit in een comfortabele en stijlvolle collectie die zowel praktisch als smaakvol is. Italiaans design gemixt met Hollandse nuchterheid.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie dan nu online bij Melman Casuals & Business.


Top