Voor mannen met stijl...

Bij Melman Casuals & Business in Sassenheim vindt u een prachtig aanbod internationale mode voor mannen. Wij zijn niet voor niets al bijna een eeuw lang hét adres voor mannenmode in Sassenheim! Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste mannenmode? Dan is deze blog écht iets voor u. In deze modeblog beschrijven wij de nieuwste merken, collecties en trends en geven u tevens handige tips & tricks op modegebied. 

Zoekt u een outfit voor een speciale gelegenheid? Of bent u toe aan een nieuwe look? Bij ons vindt u zowel business suits en (maatwerk)shirts als comfortabele pantalons en casual sweaters. Stap gerust binnen in onze winkel aan de Hoofdstraat 226-228 in Sassenheim of shop online.


Connect me


Berichten

 Spring Time!


Archief

  2020 Najaar
  2020 Voorjaar
  2019 Najaar
  2019 Voorjaar
  2018 Najaar
  2018 Voorjaar
  2017 Najaar
  2017 Voorjaar
  2016 Najaar
  2016 Voorjaar
  2015 Najaar

Spring Time!

Na de strenge lockdown van deze winter zijn we massaal toe aan optimistischere dagen. Gelukkig belooft het voorjaar van 2021 in ieder geval al een hele rits aan vrolijke kleuren, prints en fijne pasvormen, waarin we eventueel weer wat vaker de deur uit mogen. Denk aan items ontdaan van alle formaliteit en waarbij comfort de boventoon voert. Evenals een explosie van allerlei soorten patronen, afgewisseld met zachte pastelkleuren en neutrale tinten van favoriete merken als PME Legend, Cast Iron en Superdry. Lees hier alles dat u moet weten over de mode voor de lente.  

De kleuren voor het voorjaar zijn uitbundig en geven een goed gevoel. Een niet te missen trend zijn de pasteltinten, die in 2020 ook al een enorme hit waren. Deze keer worden ze afgewisseld met intense aarde tonen, geïnspireerd op de jaren ’70. Voor een kleurrijk seizoen draagt u natuurlijk pastel op pastel. Begint u liever wat eenvoudiger na maanden van makkelijke loungewear, ga dan voor een monochrome outfit in rustgevend beige, camel of bruine tonen met hier en daar wat accenten van mint, lichtblauw, geel of donker oranje.

Iconische modellen als de populaire polo en het T-shirt zijn afgestoft voor dit seizoen. De nieuwste versies zijn innovatief, kleurrijk en passen moeiteloos in uw al bestaande garderobe. Ga voor combinaties met jeans, een casual chino broek of een kort model met zakken als het weer het toelaat.

Technische stoffen, zakken en op (werk)uniformen geïnspireerde ontwerpen die opnieuw zijn vormgegeven; ontwerpers zijn al een aantal jaren zowel bezig met functie als met vorm. Een trend ook wel omschreven als de utility trend. Denk aan cargobroeken, militaire overhemden en safarijassen, maar dan gedragen met basics als een sweatshirts of T-shirt, waarmee de utility stroming maar weer eens bewijst dat functie en stijl perfect hand in hand gaan.


Top